Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Casa modernă cu cărămida clasică

Îi auzim pe bunicii noștri discutând în mod constant: referința constantă la „în zilele mele”. Ne acordăm în mod evident, dar nu vom vedea niciodată cu adevărat exact ce sumă s-a schimbat de la „ziua lor”. Crearea și avansarea inovației, modul în care vorbim cu telefoanele mobile, web și chestia aceea externă numită „comunicare informală pe termen lung”? Lumea de ultimă oră înflorește cu avansuri mecanice și ceva mai strălucitor, mai subțire și mai fixează ceva, cu atât va fi mai bine în această lume.

Progresul

În prezent, un lucru pe care l-am văzut, de asemenea, este progresul cazării noastre. Indiferent de cât de cool sau excentric se străduiește să fie epoca noastră, nimic nu va suplini în niciun moment senzația de a reveni acasă într-o casă caldă și plăcută, încărcată cu amintiri și plăceri făcute în casă.

Cu toate acestea, o parte din aceste noi programe de „cazare” pe care le vedem, cele cu magazii deteriorate fiind transformate în fortărețe contorsionate, prezintă o altă abordare de vârf asupra modului în care ar trebui să arate casele noastre. Ei avansează înclinația îndepărtată, liniștită, neumplută, simplă și clinică prin „casele” lor. Casele din aluminiu și un întreg despărțitor din sticlă nu sunt prea atrăgătoare, suntem de acord cu bătrânețea cu asta: lăsați cărămida să rămână!

Casa modernă cu cărămida clasică


Cald, confortabil și dur; cărămida este un material care s-a dovedit a fi un triumf și ar trebui să trăiască. Perspectiva apariției „modelului de televiziune” ar fi o calamitate destul de mică decât cea normală, gândirea este rapidă; separatoarele albe neadulterate pot apărea curate, cu toate acestea sunt absolut înfiorătoare.

Deci, care sunt avantajele cărămizii?

Într-adevăr, cel mai important, casele din cărămidă sunt mai puțin întreținute. Nu va trebui niciodată să vă temeți de prezența putrezirii sau a stricării, rezistența este de partea cărămizilor; alături de cazare pentru dvs. și, în plus, economie.

După cum veți ști, cărămizile sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic. Prevedeți banii pe care i-ar costa să încălziți o casă „de ultimă generație”, acumularea din acel separator de sticlă nu ar legitima cu siguranță banii cheltuiți! Cărămida vă va menține caldă în perioada mai rece a anului și răcoroasă la sfârșitul primăverii; acest lucru vă va diminua evident facturile și vă va extinde securitatea împotriva incendiilor.

Cărămida nu se va estompa niciodată; tonul și forța vor rămâne în mod constant, astfel încât nu trebuie să pierdeți niciodată acea senzație nemuritoare.

Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :